Hyvät kansalaiset, kasvatettaisko selkäranka?

Joskus elämä on syystä tai toisesta kiireistä ja suorastaan vittumaista. Näin kävi meikällä. Silloin jätetään kaikki epäolennaiset aivotoimintaa kuormittavat asiat vähemmälle ja keskitytään siihen oikeesti tärkeeseen schaibaan eli elämään sosiaalisen median ja internetin tuolla puolen.

Tauon aikana olen tehnyt paaaaaaaaljon töitä, valmistunut FAF-personal traineriksi(jeejee), avartanut maailmankatsomustani ja saanut kunnon stressireaktion kroppaani. Kuvitelkaapa skenaariota, jossa joudutte tappelemaan 10 000 watin voimalla puhaltavaa, paskaa ampuvaa tuuletinta vastaan eikä virtapiuhaa näy missään. Päässäni kaksi  jäljellä olevaa aivosolua etsiskelivät toisiaan pitkään, siinä surkeasti epäonnistuen. Viime kuussa vietin kuitenkin parin viikon loman Turkissa ja nyt, VIHDOIN alan tuntea oloni normaalin(hulluksi) ihmisraunioksi. Eli kirjoittaminen jatkukoon!

lisenssi

marmaris2

turkey

Viime viikkoina on alkanut ketuttamaan niin paljon, että pakko purkaa turhautumiseni johonkin. Se tarkoittaa nyt sitten teitä, rakkaat kansalaiset. Medborgare.

Tuntuu, ettei nykyään ole minkään arvoinen ellei täytä tiettyjä kriteereitä, käyttäydy normien mukaisesti. Normit ovat kirjoittamattomia sääntöjä, joita suurin osa ihmisistä noudattaa sekä tietoisesti, että tiedostamattomasti. Paitsi ne UnCoolit ihmiset. Ja kyllä, puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä. Olen nimittäin aina omistanut huonon itsetunnon, joka  mielestäni juontaa juurensa syvälle lapsuuteeni. Sanotaanko näin, että kasvatukseni ei ollut maailman pehmoisin monistakin syistä. Olen aina kohdistanut tuntemani vihan itseeni, enkä ulkopuolisiin, minusta riippumattomiin asioihin joista lapsuuteni ongelmat todella johtuivat. Olen lähes 3 vuoden terapian jälkeen oivaltanut paljon ja uskon olevani vihdoin valmis kohtaamaan maailman omana itsenäni. Olen yksinkertaisesti kyllästynyt pyytelemään olemassaoloani anteeksi. Nimittäin uskokaa tai älkää, olen varmasti yksi maailman pahimmista miellyttäjä-persoonista. ”Pakko saada kaikki tykkäämään minusta” -mentaliteetillä saat näennäisesti paljon ystäviä, mutta se käy pidemmässä juoksussa ihan helvetin raskaaksi. Et voi loputtomiin muuttaa omaa persoonaasi ollaksesi mieliksi muille. Hakeudu mieluiten seuraan, joka todella arvostaa sinua juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin olet. Henkilökohtaisesti rakastan eksklusiivista omituisten otusten ystäväkerhoa, jossa saan olla VIP(veri important person) jäsenenä.

iron

Tässä kuitenkin pari vinkkiä ”cooliin laiffiin’’ niille tohvelieläimille, jotka kasvattelevat vielä ahkerasti selkärankaansa:

-Postaile belfieitä jatkuvalla syötöllä. Ilmoita someen HETI, kun astut kuntosalille.

-Kerää +500 seuraajaa instagramissa

-Käytä Tinderiä, kikkiä, twitteriä ja muita flipperifloppereita

-Noudata jotain diettiä. Esim. 100 suupalaa päivässä, paleo, maidoton, vegaani, hipsterin laihari, 5:2, kaalikeitto, 20:14, raakaruoka… Tai yhdistä nämä kaikki yhdeksi isoksi superdieetiksi!

-Pukeudu freddyihin ja panosta aitoon Maiköl Korssin laukkuun

-Käytä puhuessasi paljon lyhenteitä ja slangi-termistöä. Muista lisäksi keksiä omia sanoja väliin, mahdollisimman turhia täytesanoja unohtamatta. ”OMG, mä niinku oikeest jännäst gänäs pämppäsin kurkun gröneen!” (Ks. Pämppäys- sanan merkitys, ymmärtää ken ymmärtää..)

-Perusta blogi(hihi)

-Nuole kaikkien hanuria, syvältä. Niin, että se kiiltää kun junan vessa. Muista myös nauraa kaikelle mitä ne sanoo. Ne tykkää siitä.( Vaikka eivät sitä myöntäisikään)

-Laita kauneudenhoitoon vähintään 1500e/kk. Feikkiä pitää olla vähintään: kynnet, hiukset, ripset ja rinnat. Mieluiten myös oma persoona. Muistathan myös, että meikkiä tulee käyttää päivittäin vähintään kilo.

-Älä missään nimessä käytä omia aivojasi, vaan matki cooleja, pinnalla olevia turhia julkkiksia, kuten Bile-Dania!

hannui

Kiitos ja näkemiin. Rauta-ämmä is bäk. Kirjoitusvirheiden kera!

Ps. Jos haluat nähdä belfieitä jatkuvalla syötöllä, multahan löytyy siis insta, jossa on muuten +500 seuraajaa ;) @Hanna_ironbiatch